Alles dat wij doen, doen wij vanuit onze overtuiging dat een vitaal lichaam leidt naar een vitale mentale staat en een gelukkig leven. Wij geloven dat er in de huidige maatschappij onvergefelijk weinig geïnvesteerd wordt in de persoon zelf. Anderen gaan voor. Wij geloven dat wanneer jij sterk, krachtig, energiek, mentaal en fysiek vitaal bent, de kwaliteit van jouw leven en de impact die jij kan maken op andere significant groot is.

De sleutel tot zelfdiscipline is het vinden van een motief. Een motief zo sterk dat er geen ontkomen aan is om het niet te doen. Familie is een goed voorbeeld. “Ik heb niet zo’n zin/energie vandaag”. Kan voorkomen, maar wat staat er tegenover? Meer energie voor m’n kind en gezin. Ik kan een gezonder en vrolijker persoon zijn voor de mensen om me heen. Een betere echtgenoot. Meer energie om liefde te geven. Op het moment dat we deze waarde hechten aan onze acties is het ondernemen van actie gemakkelijker. Herhaal dit proces zodat er een neurologische verbinding gemaakt wordt. Dit is de reden waarom het voor sommige mensen zo makkelijk is om zich aan hun routine te houden.

Sport is voor ons de sleutel om alle krachten te openen. Een sterk lichaam bouwen we door compound bewegingen, voornamelijk 3-D oefeningen en aandacht voor de persoon zelf. Wij doen dit door een empathische, concreet eerlijke benadering. De krachtige en duurzame resultaten die bij ons behaald worden komen voort uit onze 5 basis elementen: 

  • Belasting vs. belastbaarheid 
  • Gebruik van compound oefeningen, bodyweight maar vooral 3-dimensionaal trainen.
  • Overload te creëren
  • Supercompensatie
  • Continu differentiëren

We leggen je graag uit hoe deze vormen in harmonie zorgen voor effectieve resultaten.

De trainingen kunnen wisselen van techniek tot simpelweg beuken. In een gesprek zullen wij u adviseren wat de beste weg is tot  het behalen van uw doel. Het doel is vrijwel altijd haalbaar. Wij schetsen wat er nodig is om dit doel te behalen. Wij beloven 100% te geven. 

Onze visie is om Vathorst/Hooglanderveen vitaler te maken. Sluit je je bij ons aan?

Contactgegevens

Werkzaam in omgeving Amersfoort.
Telefoon: 06 – 363 170 84
Mail: info@ptmike.nl

Contactgegevens

Werkzaam in omgeving Amersfoort.
Telefoon: 06 – 363 170 84
Mail: info@ptmike.nl

Vrijblijvend kennismaken

In een vrijblijvende kennismaking informeer ik je graag over de mogelijkheden en kijken we samen naar uw doelen.

Volgen op social media

© 2020 PT MIKE. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Website ontwikkeld door Interly

Chat openen
Stel ons gerust een vraag voor meer informatie