Joëlle

Vorig jaar kon ik eindelijk de knop omzetten. Ik worstel eigenlijk mijn hele leven al met mijn (over)gewicht maar de laatste jaren kreeg ik er steeds meer last van. Zo wil ik niet oud worden. Ik besloot PTMike in te schakelen om mij te helpen sterker te worden en in dat proces af te vallen. Ook kon ik hulp gebruiken in het doorbreken van mijn vastgeroeste patronen die een gezonder levensstijl in de weg stonden. Door Mike ging een wereld voor mij open. Ik kreeg inzicht in hoe ik veel efficiënter kan trainen om mijn doelen te behalen. Ik ben steeds uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. Niet alleen in de trainingen maar ook door middel van de coaching die mij een spiegel voorhield. En wat blijkt? Ik kan veel meer dan ik dacht!

Dennis

Topper Dennis is in totaal 24kg afgevallen tijdens onze samenwerking. De eerste 14kg tijdens het coaching traject en daarna doorgestapt naar het Metamorphose programma en daar nog eens 10 kg gepakt..!! Dennis is getransformeerd, maar is nog niet klaar. Zijn (ons) avontuur gaat door, want Dennis proeft meer. Ga zo door man!

Simone

Nadat ik in januari 2019 mijn 2e kindje had gekregen, ook weer via een keizersnee, merkte ik dat mijn lichaam aan kracht had ingeboed en dat dit mijn vertrouwen om veilig te kunnen sporten verminderd had. Daarom besloot ik via 1 op 1 training van PT Mike te werken aan kracht, uithoudingsvermogen en shape. Vanaf het begin ging het tweewekelijks trainen wel goed, alleen kon ik de draad van het bijbehorende voedingspatroon moeilijk oppakken. In Mike vond ik een Personal Trainer die niet akkoord ging met 'verhalen' over waarom dat allemaal wel niet lukte. Hij daagde me op een positieve stevige en opbouwende manier uit te stoppen met het vertellen van een verhaal aan mezelf, maar dit te skippen en 'gewoon' te doen! Actie, just do it! Dit was voor mij de juiste knop. Het maakte alles een stuk simpeler en dit zorgde ervoor dat ik in de laatste 2 maanden van het traject van een half jaar ook de kilo's ging verliezen. Alles in kleine stapjes hakken en actie kenmerken PT Mike zijn aanpak en helpen bij het behalen van je doelen! En dat ook nog eens buiten. Een wens waar ik geen consessie aan wilde doen en PT Mike een van de weinige in Amersfoort was die dit 1 op 1 aanbood!

Amarantha

Het was confronterend, maar elke investering en opoffering waard. Ik neem nu de juiste keuzes en focus me op wat resultaat brengt.Ook ben ik bewuster over mijn gedachtes en verspil die niet aan dingen die onbelangrijk zijn. Hierdoor heb ik meer energie en ben ik een veel vrolijker en gelukkiger persoon geworden!PS: De nieuwe garderobe is ook leuk! Pure winst! Mike, bedankt!

Marcio José

We met people that will change us and there will be no turning back. This is MiKe… not just PT Mike, he is much more than a Personal Training. High motivational, exploring/challenging your limits, showing how much you are able to achieve your goals, supportive, caregiver people!! We had great training sessions during the last 6 months. I learned a lot from you. It is quite nice to see the results of your own effort and Mike’s training schedule was definitely the key to maximize this. THANK YOU VERY MUCH. Looking forward to our next training season.If you want to maximize your goals, if you want to improve your training, if you want to do more, I do recommend Mike!
pt mike resultaat personal training amersfoort

Margot

Margot:”De cijfers laten een mooi resultaat zien, maar voor mij is gaandeweg het effect veel belangrijker gebleken. Meer energie, geen pijn en gewoon meer plezier met bijvoorbeeld schaatsen afgelopen winter, skiën of met andere gezinsactiviteiten. Ik vond het fijn dat het hele traject in kleine stappen opbouwt naar je doelen toe. Dat maakt het behapbaar en geeft bijna het gevoel dat je vanzelf je doelen haalt. Natuurlijk heb ik ook stevige spierpijn, lastige momenten en enkele tegenslagen gehad, maar daar was ook ruimte voor. Dat geeft vertrouwen. En achteraf… de tijd is omgevlogen.”

Oscar Jorritsma

Een half jaar aanzetten, een half jaar kritisch kijken of ik structureel en efficiënt kan leren trainen. Dat waren o.a doelen van mij om te leren in mijn PT traject. Dat is gelukt! Met dank aan PTMike! Mike weet heel goed te ‘levelen’ en kan goed helpen concrete doelen te maken. Voor nu ga ik deze structuur zelfstandig doorzetten maar PTMike blijft altijd bereikbaar en geïnteresseerd. Tip: “mocht je twijfelen..? twijfel niet langer, je bent het waard!

Yvonne Harmsen

Op mijn verjaardag stond daar in eens Mike voor mijn voordeur met in zijn handen een cheque voor een aantal personal trainingen. Wat een tof cadeau om te krijgen, zeker omdat ik op dat moment nog hoogzwanger in de deur opening stond. Met Mike de afspraak gemaakt om na de zwangerschap af te spreken. In oktober zijn we aan de slag gegaan, 3 maanden na de bevalling. Mijn doel: weer fit worden en waar mogelijk wat centimeters buik en heup omtrek minderen. Het fijne van Mike zijn aanpak is dat hij jezelf doelen laat bepalen die reëel en haalbaar zijn. Jij bent immers degene die daar alles voor moet doen en laten. Wel vraagt hij de volle 100% inzet, wat voor mij geen issue was. Ik ben van nature sportief maar luie trainer. Ik wil in een relatief korte tijd maximaal trainen en resultaat boeken natuurlijk. Mike wist hier wel raad mee. Van krachttraining tot mini circuit training, laat hij jezelf uitdagen om grenzen te verleggen. Iedere training weer een beetje meer. Resultaat: 6 cm omtrek in mindering in 5 weken tijd! Mike is een coach die het beste uit jezelf haalt zonder daarbij te overdrijven. Ook thuis houd hij middels WhatsApp vinger aan de pols om te vragen hoe het gaat, ook voor wat voeding betreft. Maar ook de na de PT blijft Mike geïnteresseerd en houd hij een oogje in het zeil om er voor te zorgen dat je het behaalde doel niet verliest. Al met al een betrokken coach die reële doelen hanteert en waarbij trainen geen obstakel is maar een overwinning.

Jeroen Lambert

Onder kundige begeleiding van Mike het afgelopen jaar behoorlijk de door mij gestelde doelen gehaald ten aanzien van winnen van spiermassa en het zelfstandig kunnen uitvoeren van diverse oefeningen. Gesprekken ten aanzien van voeding hebben daar ook zeker aan bijgedragen. Of je nu starter of gevorderde bent, een stukje één op één begeleiding draagt zeker bij aan het verleggen van je grenzen en verbetering van je techniek.

Desiree Dekker

Ik train sinds een 2014 1x per week met Mike bij Fit2Move in Amersfoort. Mijn doel was fitter worden en fit blijven. We hebben dat ruimschoots gehaald en ik blijf met Mike trainen. ​ Mike is het type Personal Trainer waar ik me prettig bij voel. Hij verlegt mijn grenzen op sportgebied op een manier die bij mij past en me ook daadwerkelijk die extra mile doet maken.

Tim de Vaal

Mike is een sportieve enthousiaste trainer die op een persoonlijke wijze mij heeft gemotiveerd om obstakels te overwinnen. Mijn energie en uithouding is verhoogd en het geloof om mijn doel te behalen is bevestigd. Ik heb nu de wilskracht om te verbeteren! Voor nu heeft Mike mij de tools gegeven om weer zelfstandig aan de slag te gaan, maar zeer waarschijnlijk trek ik weer aan de bel over een aantal maanden!

Simon Wetzel

Doel gericht, doel bewust. Toen ik bij PTMike aan kwam had hij niet al een standaard verhaal met een standaard training klaar liggen. We zijn eerst goed gaan zitten en hebben het uitvoerig gehad over mijn doelen. Hier heeft hij een programma op gemaakt en zijn erna ermee aan de slag gegaan. Fijne trainingen waar hij ook luistert en kijkt of de oefeningen wel geschikt waren voor me. Zo niet, dan reageert hij snel en stelt een nieuwe oefening op die mij beter ligt. Ook heeft hij een thuis programma opgesteld zodat ik bezig kan blijven. Sinds zijn trainingen voel ik me fitter en sterker in mijn sport. Nu op het hoogste niveau en één van de beste van Europa. Dat komt mede door hem. Simon Wetzel ~ Footgolfer

Michel Nieuwkamp

Mike werd mijn Personal Coach als onderdeel van het sportschool abonnement. Dat maakte het trainen extra leuk: zijn korte peptalks en appjes houden de moed er in en zijn gedegen kennis over hoe en waarom een oefening zinvol is en past bij de gestelde doelen geeft veel vertrouwen. Inmiddels bij Mike een Personal Training gestart. Mike heeft wederom een onderbouwd en geresearched trainingsprogramma opgezet, begeleid dat vol enthousiasme en zorgt er voor dat ik helemaal afgedraaid maar uiterst voldaan uit zijn lessen kom gestrompeld. Buiten de trainingen adviseert Mike ook over voeding, wat wel en wat niet handig is om te eten. Kortom: Mike weet waar hij het over heeft. Punt.

Maarten en Arielle van Eijck

I experience Mike as a professional personal trainer with a lot of knowledge. On a calm, positive and clear way he coaches me in training, taking into account any limitations and injuries. This gives confidence so that I dare to look for my limits. I have learned a lot about posture, exercise and nutrition and I have really enjoyed sports! No training is the same. Together with Mike, I set my goals. I can work on this myself through the combination of boot camp training and the training schedules/sessions with Mike. I feel fit and strong with a lot of energy. Mike stands for knowledge, motivation and personal attention and Mike knows how to keep on finding the limit. Mike professional, and motivating the individual-oriented approach with personal nutritional advise and knowledge. I recommend Mike strongly!

Matthias Zomer

Zeer plezierig om mensen te ontmoeten die de tijd voor je nemen. Die oprecht geïnteresseerd zijn en hun betrokkenheid laten blijken. Als zo’n iemand ook nog je personal trainer is, dan heb je gewoon mazzel. Ik had mazzel met Mike Amang.Na een lange periode van revalidatie was ik toe aan de volgende stap.Namelijk lichamelijk fitter worden en ervaren dat het trainen van mijn lichaam ook goed voor mijn geest is. Nu zag ik mijzelf niet zonder enige begeleiding de fitnesszaal binnengaan. Dus ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer. Deze heb ik gevonden in Mike Amang. Hij is samen met mij op zoek gegaan naar een passend programma. Na 10 sessies is mijn lichaam fitter geworden. En voor mij minstens zo belangrijk, mentaal ben ik sterker geworden. Als een personal trainer dat bij mij voor elkaar krijgt, moet hij wel keigoed zijn. PTMike heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan ‘m dan ook van harte aanbevelen.

Sander Welsch

Mijn PT met Mike is begonnen nadat ik een jaar bezig was met trainen. In dat jaar ben ik vooral bezig geweest met cardio en lichte krachttraining om overgewicht te doen verminderen en ben ik van 88 kilo naar 72 kilo gegaan. Vanaf dat moment wou ik me gaan richten in het opbouwen van meer spiermassa en samen met Mike ben ik een PT traject gestart. Inmiddels zijn we een jaar verder, een jaar met vele gezamenlijke trainingen waarin Mike je dwingt en ondersteund om tot het uiterste te gaan, je grenzen op te zoeken en te verleggen. Daarnaast begeleid hij me naast mijn zelfstandige trainingen op het gebied van voeding, supplementen en het gebruik daarvan en nieuwe trainingsoefeningen. ​ Nu zit ik inmiddels op een goede 82 kilo en heb ik grote sprongen gemaakt in mijn doel, meer spiermassa. Zonder Mike was ik nooit zover gekomen, hij heeft me geholpen in mijn dieptepunten is er altijd op de momenten dat het even nodig is. Thanx Mike!

Andrea Jansen

Mijn keuze voor personal training heb ik genomen nadat ik al enige tijd een stok achter de deur zocht om dan eindelijk eens tot echte resultaten te komen. Vaak had ik voor mijzelf een smoes om niet naar de sportschool te gaan, druk met mijn werk of de smoes “ik ga morgen wel”. Kortom ik was meer in de sportschool in gedachten dan dat ik daad werkelijk iets aan het doen was. Samen met mijn vriendin zag ik de mogelijkheid van personal training. Hier op hadden wij een intake gesprek met Mike, dit kwam goed en professioneel over. ​ Voor mij is het belangrijk dat een persoon mij aanspreekt, er moet en klik zijn. Het is al moeilijk genoeg een bepaald doel te bereiken en als de weg er naartoe dan niet leuk of motiverend is, red je het niet. Eindelijk heb ik persoonlijke doelen gesteld, en samen met Mike zijn we aan de slag gegaan deze te realiseren en te verwezenlijken. Mike is een bron van inspiratie en motivatie, een goede personal trainer die je aan zal spreken op je verantwoordelijkheden en afspraken die je met jezelf hebt gemaakt. De app groep die wij hebben werkt zeer motiverend, en soms ook als een echte biechtstoel. Ik ben zeer tevreden over de behaalde resultaten en het geeft mij een goed gevoel dat ik nu lekker en op een goede en verantwoordelijke wijze aan het sporten ben, en vooral de duurzame resultaten die ik heb bereikt en die zichtbaar zijn, niet alleen bij mij maar zeker ook bij anderen, dat straal je uit!

Rowan Hagen

Wat betekent PT Mike voor mij? ​ Het betekent voor mij een combinatie van plezier en grenzen verleggen. Mijn sport en afval geschiedenis is te vergelijken met een ritje in de achtbaan. ​ Drie jaar geleden ging de knop om. Van veel en slecht willen eten en veel feesten wat gepaard gaat met wat alcoholische versnaperingen wilde ik gezonder gaan leven. Dit ging via de bekende en slechte weg van verschillende crash-diëten. Ik viel veel af maar maakte dit mij nou echt gelukkig? Natuurlijk niet, continue een schuldgevoel hebben bij het eten van lekkere en slechte dingen. Ik sloeg door in een slechte en ongezonde leefstijl van weinig eten maar wel veel sporten. Dit leidde een aantal maanden tot een terug val. Veel eten en weinig bewegen want jezelf uithongeren en uitputten werkt niet. Dit was het moment dat ik in gesprek kwam met Mike. Ik wilde een gezonde en actieve leefstijl. Mike gaf mij door de juiste woorden en de juiste oefeningen de goede motivatie om te trainen en te werken aan een gezond lichaam. ​ Waar ik nooit had gedacht een oefening te doen met gewichten die ver boven mijn eigen gewicht liggen tot aan het krijgen van een gezond en sterk lichaam, heeft Mike ervoor gezorgd dat ik geloofde in mijzelf en waar je hard voor werkt uiteindelijk loont. De PT sessies waren voor mij niet alleen een training maar ook een uitlaatklep. Mike is niet alleen mijn trainer, hij is ook een vriend en een luisterend oor. ​ Samen met Mike heb ik doelen bereikt waarvan ik nooit had verwacht die te kunnen stellen. Nog steeds boeken we bij elke training vooruitgang en helpt hij mij om mijn persoonlijke doelen op een leuke en gezonde manier te behalen. ​ Let’s say; Keep up the good work. If you work for it and believe in yourself, you can reach every goal in life.

John Doe

Wanneer je net als ik iemand bent die de eerste weken ontzettend gemotiveerd is en braaf verschijnt op een training, maar daarna door bijv. een drukke baan, chronisch tijdgebrek, het sporten als eerste laat schieten dan ben je bij PT Mike aan het juiste adres! Na jarenlang alleen maar lid te zijn geweest van een sportschool werd het tijd om een goede PT in te schakelen. Eentje die mij als het ware als een magneet naar de sportschool trekt, want zelf zoek ik toch altijd een vluchtroute. Mike kan je ook vertellen hoe leuk sporten wel niet is en dat je zult afvallen, gespierder wordt als je je aan een sportschema houdt, echter weet Mike het echte probleem aan te pakken en je daarin te motiveren, maar het allerbelangrijkste dat je het volhoudt én het leuk vindt! Eigenlijk heb ik vooral van Mike geleerd dat het sporten een belangrijk onderdeel moet zijn van je leven, net als een baan. Met die basis is het hem gelukt om bij mij definitief het roer om te gooien. Het sporten is een leuke wekelijkse gewoonte geworden. Je grenzen zoekt hij vaak op en zorgt ervoor dat je nog nét een stapje verder gaat waardoor je na afloop van elke training je nóg beter voelt maar vooral trotser en gemotiveerder voor de volgende keer. Het resultaat (spieropbouw, dalende vetpercentage) is eigenlijk een mooie bijkomstigheid. Sinds ik met hem train, ben ik strakker, lichter maar vooral energieker. En ja, het is niet altijd een feest zo’n intensieve training met Mike (lees: bijna huilen, vloeken, halters naar hem willen gooien), maar dankzij hem wíl ik steeds mijn grenzen verleggen en hij helpt je daar écht bij. Mike werkt een op een persoonlijke manier dat bij jou past en kijkt hoe sporten een belangrijk plekje kan krijgen in je leven. Om eerlijk te zijn, ik kan en wil niet meer zonder PT Mike!

Marc van Hamersveld

Tijdens mijn jeugd heb ik een slechte lichamelijke houding ontwikkeld dat zich kenmerkt in naar voren staande schouders en nek. Door deze “verkeerde” houding, heb ik geregeld last gehad van vastzittende schouders, en geregeld had ik hoofdpijn. ​​ Ik ben me ervan bewust dat een dergelijke houding mij op langer termijn voor blessures kan opleveren die onomkeerbaar zijn. Geregeld spreek ik collega’s op de werkvloer die problemen hebben ondervonden met hun rug of schouders, en ook deze personen hebben net als ikzelf een zittend broep, dat bevestigd nogmaals dat een verkeerde lichamelijke houding serieus genomen moet worden. Het veranderen van een aangenomen lichamelijke houding is wat mij betreft net zo moeilijk als het stoppen met roken, het kost mij ondanks mijn inspannigen, en ondanks dat het doel zo duidelijk is enorm veel mentale energie om maar een fractie resultaat te boeken. Steeds opnieuw ben ik begonnen met een trainings programma, een enkele keer via een lesprogramma via de sportschool Fit2Move, en een tweetal keer onder begeleiding van een fysiotherapeut. De verandering in houding waren voor mij steeds van korte duur door het ontbreken van goede begeleiding en een motivator. Tijdens een regulier sportschool bezoek raakte in aan de praat met Mike, die me vertelde te zijn gestart met een personal training programma, en met de vraag of ik misschien interesse had. In eerste instantie had ik geen interesse, maar op een later tijdstip heb ik toch een intake gesprek met Mike ingepland met als doel mijn lichamelijke houding te verbeteren. Van deze beslissing heb ik nimmer spijt gehad, in december 2015 ben ik samen met Mike gestart met de eerste 10 lessen, op moment van schrijven heb ik 23 lessen gehad en verbetering is duidelijk zichtbaar.Op een bepaald moment zal ik dan ook geen personal training meer nodig hebben en kan ik door middel van thuis training mijn houding vasthouden. Hoe moe ik ook thuis kom van mijn werk, hoe moe ik ook ben na een iets te energiek weekend, de wekelijkse training op woensdag is altijd op een dusdanig niveau dan ik weer een stapje dichter bij mijn doel kom. Mike is een werkelijk een motivator die ervoor zorgt dat je je lichamelijke en mentale grenzen opzoekt en overgaat tijdens de training.

Casper van der Zijden

Wij hebben Mike leren kennen toen wij bij Fit 2 Move aan sporten begonnen. Hij is hier onze Personal trainer/coach. Wij doen dit bij hem nu bijna een jaar en dit gaat erg goed. Wij bevelen hem dan ook zeker aan als personal trainen/coach! Hij neemt zijn werk erg serieus en staat altijd klaar voor zijn klanten. Dit is iets wat je bij andere nog wel eens mist. Wij gaan nu de goede kant op en zijn erg blij met Mike Amang als trainer! Mike ga zo door!! En dank je wel voor alle inzet tot op heden.

Esther van Koot

Mike is een zeer betrokken personal coach. Zowel tijdens onze maandelijkse afspraken, als op afstand via mail. Hij weet precies de juiste dingen op het juiste moment te zeggen, zodat je weer je motivatie terugkrijgt. Of juist nóg gemotiveerder raakt. Hij luistert goed naar wat je wilt bereiken, hoe je het liefst traint en past hier je trainingsschema op aan. Zo blijft het leuk en vervelen de trainingen niet. Hij heeft mij doen inzien wat voor mij een gezond eetpatroon is. En hij heeft ervoor gezorgd dat ik nu met meer zelfvertrouwen op het strand loop door de goede resultaten.

Juliën Meijboom

Voordat ik naar Mike toe kwam voor de intake, was ik opzoek naar een structurele en effectieve manier om fit te worden en een betere lichaamshouding te krijgen. Eerdere pogingen mislukten omdat doelstellingen en de aanpak voor mij te abstract waren. Vanaf het begin werd ik aan het denken gezet door Mike: Wat is mijn doel, hoe wil ik dat bereiken en waarom wil ik dat bereiken? Door hier samen over na te denken zijn we tot een plan gekomen. Dat plan is door de meetmomenten om de twee weken haalbaar en concreet gebleken. Als de ene periode van twee weken niet het gewenste resultaat opleverde, moest er de volgende periode harder worden gewerkt.Uiteindelijk kan ik zeggen dat deze manier van coachen en begeleiden mij erg geholpen heeft in het bereiken van ons doel. Ons doel zeg ik bewust, omdat het doel van de klant ook het doel van Mike is en daar gingen we allebei vol voor. De work-outs sloten aan op mijn wensen en doelen . Mijn houding op het voetbalveld, maar ook in het dagelijks leven zijn verbeterd, ook beweeg ik makkelijker en soepeler en het belangrijkste is dat ik me fitter voel dan ooit.Mike, weet je op zo’n manier te motiveren dat je grenzen blijft verlegen. Niet meer kunnen, zit tussen je oren! Als je doel helder is, is je doel haalbaar.

Contactgegevens

Werkzaam in omgeving Amersfoort.
Telefoon: 06 – 363 170 84
Mail: info@ptmike.nl

Vrijblijvend kennismaken

In een vrijblijvende kennismaking informeer ik je graag over de mogelijkheden en kijken we samen naar uw doelen.

Volgen op social media

© 2020 PT MIKE. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Website ontwikkeld door Interly

Chat openen
Stel ons gerust een vraag voor meer informatie