Single personal training in Amersfoort

Personal Training in de single variant betekent 100% aandacht voor u alleen. Na de gratis intake waarin wij uw huidige situatie in kaart brengen, zullen wij in overleg een plan maken die past bij uw doel en uw dagelijkse bezigheden. We maken het samen zo passend en aangenaam mogelijk voor u. Personal training bij PTMike kan op meerdere locaties en sportscholen in de omgeving van Amersfoort en Leusden. Ook bij u thuis of buiten zijn opties. De prijs is afhankelijk van de gekozen locatie. Voor meer informatie spreek ik u graag onder het genot van een kop koffie/thee.

Single personal training amersfoort

DUO personal training in Amersfoort

Duo Personal training is perfect geschikt wanneer u graag samen wilt trainen met uw partner, een vriend, vriendin, of familielid en de kosten deelt! Bij duo personal training draait het vooralsnog altijd om uw persoonlijke doelstelling. De kracht zit ‘m er natuurlijk vooral in dat u elkaar kunt uitdagen en motiveren! Onder professionele begeleiding wordt er resultaatgericht aan datgene gewerkt wat u allebei wilt bereiken. Personal training bij PTMike kan op meerdere locaties en sportscholen in de omgeving van Amersfoort en Leusden. Ook bij u thuis of buiten zijn opties. De prijs is afhankelijk van de gekozen locatie. Voor meer informatie spreek ik u graag onder het genot van een kop koffie/thee.

Bent u opzoek naar een personal trainer in Amersfoort? Neem contact op voor een gratis intake en wij kijken samen wat we kunnen beteken voor elkaar. 

Contactgegevens

Werkzaam in omgeving Amersfoort.
Telefoon: 06 – 363 170 84
Mail: info@ptmike.nl

Vrijblijvend kennismaken

In een vrijblijvende kennismaking informeer ik je graag over de mogelijkheden en kijken we samen naar uw doelen.

Volgen op social media

© 2020 PT MIKE. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Website ontwikkeld door Interly

Chat openen
Stel ons gerust een vraag voor meer informatie