Vanaf het moment dat ik kon lopen ben ik altijd veel in beweging geweest. Daaruit voortkomend is sport, in de breedste zin van het woord, iets wat ik al mijn hele leven met veel passie en plezier doe. Omdat ik altijd veel in beweging ben geweest en nog steeds ben, heb ik geen overgewicht, ben ik fit en kan ik doen wat ik wil zonder daarbij enige vorm van beperkingen te ondervinden.

Mijn naam is Mike Amang en sinds 2010 ben ik werkzaam als personal trainer en groepslesinstructeur. In een ‘1 op 1’ of (small)group situatie werk ik samen met mijn cliënten naar een vooraf bepaalde doelstelling. Beweging is hierbij een sleutelwoord, ook voeding is een uitermate belangrijk begrip op weg naar gewichtsverlies of spiermassa opbouwen.

PTMike staat voor doelgericht trainen en efficiënt uw doel behalen. Het is mijn missie om de kwaliteit van leven en de gezondheid van mijn cliënten te verbeteren door te trainen in een comfortabele en intieme omgeving waar mensen van alle fitnessniveaus kunnen groeien en bloeien.

Ik beloof u handvatten aan te reiken die nodig zijn bij het realiseren van een duurzaam trainingsresultaat door middel van persoonlijk commitment, deskundigheid en passie.

Naast mijn fitnessdiploma’s ben ik een gecertificeerd Personal Trainer met specialismen variërend van postuurverbetering en functional training tot sporten met kinderen.

Bel PTMike