Balance programma

Jouw sportvraag kan een specifiek soort aandacht nodig hebben. Het Balance Programma is opgezet om jou te begeleiden wanneer jij een specifieke sportbehoefte hebt. We kijken naar jouw persoonlijke verhaal en zullen met elkaar bepalen met welke blokken we jouw ideale traject voortbrengen.

Persoonlijke aandacht staat voorop in dit traject. We stellen concreet wat het ideale doel is en maken hierop een passend plan. Het is fijn om écht gehoord te worden. Hieronder een overzicht voor aantal mogelijkheden waarbij dit traject aan te raden is.

  • Houdingcorrectie
  • Voor/na zwangerschap
  • Re-integratie traject
  • Burn-out problematiek
  • Specifieke medische klachten
  • Depressie problematiek

Met het Balance Programma help ik jou om:

undefined Te werken om van je fysieke en mentale blessures af te komen
undefinedDoor mental coaching heb jij de perfecte tools om nieuwe gewoontes te ontwikkelen
undefined Door 1 op 1 training haal je op fysiek en mentaal niveau het uiterste uit jezelf
undefinedLekker in je vel te zitten en meer zelfvertrouwen te krijgen
undefined Veel fitter te voelen waardoor je thuis en op je werkt beter presteert

Voor eens écht resultaat behalen door daadwerkelijk de dingen te doen die leiden naar jouw doel? Het is tijd om in balans te komen! In een 1 op 1 of een 1 op 2 situatie werken wij aan jou/jullie gestelde doel. Wil je meer weten? Maak een afspraak en transformeer je leven.

Neem contact op

 


Vandaag 8km wandelen (op mijn “oude” tempo) en daarna de in de middag naar de sportschool voor mijn  zelfstandige trainsessie. Geen centje pijn meer in mijn kuit! Morgen stoppen met roken… de kinderen krijgen ieder een euro als ze het me zien doen. De Metamorphose is begonnen! – K. van Bakel


 

 

 

Bel PTMike